Storm Skovå til salg

Fantastisk smuk og unik avlshingst med 9 i helhed sælges:

IMG_0578

Storm Skovå foråret 2016

I hele tre år har vi bedækket med denne fantastiske hingst, og Storm skal derfor sælges. Han er en hingst med et fantastisk temperament og fik da også ved fjordhesteavlen Danmarks kåring på Vilhelmsborg hele 9,9 i temperaments test.

Afstamning:

Far: Model Skovå kåret med 9 i helhed

Mor: Cille Halsnæs kåret med 9 i helhed

MF: Ørjar kåret med 8 i helhed og medalje for afkom

Storm Skovå har ved hingstekåringen i 2015 opnået 9 i helhed. Han var så uheldig at snuble på vej ind i det store ridehus og vi formoder han der kan have bidt sig i tungen. Han blev i hver fald stoppet under selve materialeprøven pga. blod om munden, som følge af et stort bidsår på tungen. Men dommerne valgte at han lave en ekstra ordinær kåring på stedet, nu alle dommere alligevel var samlet. Han fik derfor endnu en avlsgodkendelse, med 9 i helhed, og har derfor bedækningstilladelse hele 2016. Storm kan møde til kåring og materialeprøve på Vilhelmsborg til august.

Han er en yderst dejlig og ridelig pony, på 146 cm. Nem i al omgang og vant til at komme i byen. Han er en hest der er meget let på tøjlen og dejlig nem at arbejde med. der udover har han tre særdeles gode gangarter, hvor især skridt og galop bør fremhæves.

IMG_0575

Storm Skovå sommeren 2016

IMG_0558

 

IMG_0547